Auksaspalviai retriveriai

Garbanotieji retriveriai

Lauko bandymų apžvalgos

Lygiaplaukiai retriveriai

N. Škotijos retriveriai

Ačiū, kad esate su mumis!


Lietuviškai In English FB

Rudenį ir vėl planuojame organizuoti lauko bandymus. Nuo ko pradėti?

2014 metų bandymų datos:

2014-09-20 Ožkinių kaimas, Molėtų raj.
2014-10-05 Trakų raj.
2014 – 10 -18 bandymai neįvyks

Jau kelis metus iš eilės Lietuvos retriverių mylėtojų klubas organizuoja retriverių lauko bandymus. Daugiau informacijos apie buvusius bandymus galite rasti čia: 2011 m., 2012 m., 2013 m.

Norime, kad veiklos su šunimis būtų prieinamos visiems norintiems. Klube yra puikiai dirbančių suaugusių šunų, kuriuos paruošė patys klubiečiai. Norime užsiauginti dirbančio jaunimo!

Jeigu ir jums patinka aktyviai leisti laiką su šunimi, o jūsų šuo mėgsta daug judėti, eiti į mišką, plaukioti, nešioti pagaliukus – išmėginkite save lauko bandymuose.

Daugiau informacijos ir praktinių patarimų gausite iš Lietuvos retriverių mylėtojų klubo prezidiumo narės Miglės Kaminskaitės
el. paštu: miglemor@yahoo.com  arba tiesiog susitikę su ja treniruotėje. Treniruočių metu supažindinsime su taisyklėmis bandymų metu, pakalbėsime apie šuns paruošimą varžyboms, jauni šunys galės pamėginti nešti kiškį ar antį taip pat specialius žaisliukus. Labai laukiame entuziastingų šeimininkų ir jaunųjų retriverių!

Rudenį ir vėl planuojame organizuoti lauko bandymus. Nuo ko pradėti? Rudenį ir vėl planuojame organizuoti lauko bandymus. Nuo ko pradėti? Rudenį ir vėl planuojame organizuoti lauko bandymus. Nuo ko pradėti?