Auksaspalviai retriveriai

Garbanotieji retriveriai

Lauko bandymų apžvalgos

Lygiaplaukiai retriveriai

N. Škotijos retriveriai

Ačiū, kad esate su mumis!


Lietuviškai In English FB

Pristatykime savo klubą per tarptautines parodas Vilniuje!

Lietuvos kinologų draugija, siekdama populiarinti kinologiją ir atsakingą savininkystę, kviečia prisijungti ir regioninius bei specializuotus klubus. Manome, kad svetainėje www.kinologija.lt vis dar mažoka regioninių bei specializuotų šunų mylėtojų klubų veiklos pristatymų. Todėl šunų mylėtojams, įsigijusiems šuniuką, dažnai kyla nemažai klausimų: kokį klubą pasirinkti, kur jį rasti, kokia klubų paskirtis ir ką jie veikia.

Šių parodų metu LKD Mokymo centras rengia pramoginę-edukacinę programą „Aktyvus laisvalaikis su šunimi“. „Litexpo” parodų rūmų foje LKD sudarys galimybę klubams įsirengti KLUBŲ ALĖJĄ.
ARTIMIAUSIAS RENGINYS IR GALIMYBĖ VISIEMS SUSITIKTI – kovo 10-11  d. vyksiančios tarptautinės šunų parodos Vilniuje.

Lietuvos retriverių mylėtojų klubas turės savo stendą todėl kviečiame prisijungti savo klubo narius ir pateikti vizitines korteles, informaciją apie laukiamas ar planuojamas vadas.

Diskutuosime apie retriverių veislių skirtumus, atsakinėsime į klausimus, susijusius su parodomis, veisimu, šuniukų įsigijimu. Kviečiame veisėjus su savo mažyliais prieiti prie stendo, pasidalinti patirtimi su kitais, smulkiau papasakoti apie savo veisiamus, veislės standartus atitinkančius šunis.

Stende ant stalo bus išdėliotos vizitinės kortelės su veislynų informacija bei skrajutės su informacija apie klubą. Šalia stendo bus speciali vieta pakabinti skelbimus apie laukiamas ir šiuo metu esamas vadas.

Maloniai kviečiame klubo veisėjus pateikti savo veislynų (ar asmenines) vizitines korteles bei skelbimus apie vadas, skelbimuose taip pat galite pateikti trumpą informaciją apie kergiamus šunis, jų išskirtinumą lyginant su kitomis šiuo metu esančiomis ar planuojamomis vadomis.

Reikalavimai: vizitinėms kortelėms – formatas 5×9 (cm), skelbimams – formatas A5 (pusė A4 lapo) – 14,8×21,0 (cm). Daugiau reikalavimų nėra.

Siekiame tvarkos, todėl neatitinkantys aukščiau išvardintų reikalavimų spaudiniai nebus priimami!

Nepamirškite prieiti prie stendo ir palikti vizitinių kortelių su atnaujintais duomenimis, nes turime nemažai kortelių su sena, nebeaktualia informacija.