Auksaspalviai retriveriai

Garbanotieji retriveriai

Lauko bandymų apžvalgos

Lygiaplaukiai retriveriai

N. Škotijos retriveriai

Ačiū, kad esate su mumis!


Lietuviškai In English FB

Užsukite prie klubo stendo per tarptautines parodas!

Per tarptautines parodas Vilniuje, „Litexpo“ rūmuose 2011 m. kovo 19-20 dienomis užsukite prie Lietuvos retriverių mylėtojų klubo stendo.

Mūsų klubo stendas:

 

Lietuvos Retriverių mylėtojų klubo stendas per kovo CACIB parodas Litexpo parodų rūmuose

Lietuvos Retriverių mylėtojų klubo stendas per 2010 m. kovo CACIB parodas Litexpo parodų rūmuose

Stende ant stalo galėsite rasti veislynų vizitines korteles, skrajutes su informacija apie klubą. Šalia stendo bus speciali vieta kabinti skelbimams apie laukiamas ir šiuo metu esamas vadas. Maloniai kviečiame klubo veisėjus pateikti savo veislynų (ar asmenines) vizitines korteles bei skelbimus apie vadas.

Reikalavimai: vizitinėms kortelėms – formatas 5 x 9 (cm), skelbimams – formatas A5 (pusė A4 lapo) – 14,8 × 21,0 (cm). Daugiau reikalavimų nėra.

Siekiame tvarkos – Neatitinkantys aukščiau įvardintų reikalavimų spaudiniai nebus priimami!

Taip pat veisėjus su savo mažyliais kviečiame prieiti prie stendo, pasidalinti patirtimi su kitais, detaliau papasakoti apie savo veisiamus šunis.

Norėdami, kad tiek apie klubo veiklą, tiek apie tinkamą šuniuko priežiūrą kuo daugiau sužinotų Jūsų augintinio pirkėjai norime pasiūlyti klubo veisėjams įsigyti Lietuvos retriverių mylėtojų klubo knygas specialia kaina, kartu bus pridedama ir ankstesnių metų knyga. Knygos bus pardavinėjamos mažesne kaina tik tokiais kiekiais kiek vadoje gimė mažylių.

Linkime sėkmės parodose ir auginant mažylius!

Lietuvos Retriverių Mylėtojų Klubo prezidiumas

P.S. Turime anksčiau duotas veislynų vizitines korteles: Auksesija, Balzamas, Basteta, Berenikė, „Golden Amigos“, Herkus, Imperata, Kompanija, Kopa, Medžiotojų Svajonė, Mega Oskaras, Nemunas, Nenuoramos, Prima Santolina, Selenė, Vėjalaukė, Trio Magija.

Dėl smulkesnės informacijos ar kilus neaiškumams kreiptis info@retriveriai.lt.