Auksaspalviai retriveriai

Garbanotieji retriveriai

Lauko bandymų apžvalgos

Lygiaplaukiai retriveriai

N. Škotijos retriveriai

Ačiū, kad esate su mumis!


Lietuviškai In English FB

Specialus Lietuvos retriverių mylėtojų klubo pasiūlymas!

Lietuvos retriverių mylėtojų klubas – tai Lietuvos kinologų draugijai priklausantis šunininkystės klubas, vienijantis retriverių veislės entuziastus Lietuvoje.

Klubo nariai – nuoširdūs retriverių augintojai bei geriausi retriverių veislių specialistai Lietuvoje, kurių išveisti ar importuoti šunys laimi ne tik mūsų šalies, bet ir užsienio parodose, yra puikaus eksterjero, tipiško veislei temperamento bei geros sveikatos.

Stengiamės puoselėti veisles, užtikrinti tinkamą veisimą, įvedame naujus privalomus sveikatos tyrimus, kad retriveriai kuo ilgiau galėtų džiuginti savo šeimininkus.

Šiais metais siūlome patrauklią galimybę prisijungti prie gausaus retriverių entuziastų būrio! Nuo 2011 m. vasario 1 d. iki 2011 m. balandžio 24 d. stojamasis mokestis į klubą 50% mažesnis, taigi kaina stojant į klubą pasiūlymo metu 110 Lt (50 Lt stojamasis ir 60 Lt metinis mokestis) vietoj įprastos sumos – 160 Lt (100 Lt stojamasis ir 60 Lt metinis mokestis).  Registruojantis nepamirškite užpildyti anketos. Daugiau apie pasiūlymą žemiau:

Lietuvos retriverių mylėtojų klubo pasiūlymas