Auksaspalviai retriveriai

Garbanotieji retriveriai

Lauko bandymų apžvalgos

Lygiaplaukiai retriveriai

N. Škotijos retriveriai

Ačiū, kad esate su mumis!


Lietuviškai In English FB

Mūsų klubas pristatys retriverių veisles „Šuniukų šventėje“

Pasaulinei gyvūnų dienai paminėti yra rengiama šventė į kurią pakviesti visi šunų mylėtojai!

Lietuvos retriverių mylėtojų klubas pristatys retriverių veisles bei atsives kelis retriverius. Papasakosime apie šiuos nuostabius šunis, jų skirtumus, visus kurie norėtų įsigyti retriverį, bet kartu ir turi daug klausimų – mielai pakonsultuosime. Pristatysime retriverį iš jo pusių – nuo miegančio ant sofos iki tiksliai vykdančio nurodymus medžioklėje.

Šią šventę organizuoja restoranas  “ADRIA“ , gyvūnų parduotuvė „Šeltė“ bei fotomenininkė Jelena Carik.

Visi renginio dalyviai galės sudalyvauti nemokamoje fotosesijoje, nusifotografuoti su savo šuniu ir gaus po vieną nuotrauką nemokamai!

Renginio vieta – restoranas “Adria” (Islandijos g.4 Vilnius)

Renginio pradžia – spalio 17d. (sekmadienis), 12 val.

Visi keturkojai bus vaišinami aukščiausios kokybės šunų skanumynais ir maistu ! Bus galima įsigyti šunų rūbų, taip pat Jūsų mažiausiems šeimos nariams  išsigraviruoti vardinį pakabuką.

Ir dar visko daugiau..

Trumpai apie Pasaulinę gyvūnų dieną:
Europoje gyvūnų globėjų judėjimas prasidėjo praėjusiame šimtmetyje. 1931 metais Florencijoje (Italija) tarptautinės gyvūnų globos konferencijos dalyviai nusprendė spalio 4-ąją, šv. Pranciškaus, legendinio visų gyvų Žemės padarų globėjo, mirties dieną švęsti kaip Pasaulinę gyvūnų globos dieną. Nuo 2000 metų ši diena minima ir Lietuvoje. Šv. Pranciškus ragino mylėti visus: jaunus ir senus, ligotus ir sveikuosius, turtuolius ir vargšus – kiekvieną gyvą būtybę. Jis meldėsi už gyvūnus, kvietė juos globoti ir būti gailestingiems.

Telefonai pasiteiravimui:

  • Restorano “Adria” administratorė Katrin +37064077760
  • Gyvūnų parduotuvės “Šeltė”  savininkė Giedrė +37068550994