Auksaspalviai retriveriai

Garbanotieji retriveriai

Lauko bandymų apžvalgos

Lygiaplaukiai retriveriai

N. Škotijos retriveriai

Ačiū, kad esate su mumis!


Lietuviškai In English FB

Svarbu dalyvaujantiems Druskininkų parodose!

Liko vos viena savaitė iki Tarptautinių (CACIB) parodų Druskininkuose bei Specializuotos retriverių parodos.

LRMK specializuotos parodos taurės

Dalyvaujantiems

Prognozuojama orų temperatūra – daugiau nei 25 laipsniai šilumos, todėl būtinai pasirūpinkite, kad jūs ir jūsų augintiniai turėtumėte geriamo vandens.
Pasiimkite rankšluosčių, kuriais galėtumėte vėsinti šunis.
Jokiu būdu nepalikite šunų automobiliuose. Tai griežtai draudžiama!
Pasistenkite nepalikti šunų narvuose priešais saulę – raskite pavėsį. Šuns skatinimui ringe neimkite tokių greitai gendančių produktų kaip sūris ar dešra, nebent turite šaltkrepšius.

Veislynams/veisėjams

Prekybininkų teritorijoje vėl stovės mūsų klubo stendas. Diskutuosime apie retriverių veislių skirtumus, atsakinėsime į klausimus, susijusius su parodomis, veisimu, šuniukų įsigijimu. Kviečiame veisėjus su savo mažyliais prieiti prie stendo, pasidalinti patirtimi su kitais, smulkiau papasakoti apie savo veisiamus, veislės standartus atitinkančius šunis.

Stende ant stalo bus išdėliotos vizitinės kortelės su veislynų informacija bei skrajutės su informacija apie klubą. Šalia stendo bus speciali vieta pakabinti skelbimus apie laukiamas ir šiuo metu esamas vadas.

Maloniai kviečiame klubo veisėjus pateikti savo veislynų (ar asmenines) vizitines korteles bei skelbimus apie vadas, skelbimuose taip pat galite pateikti trumpą informaciją apie kergiamus šunis, jų išskirtinumą lyginant su kitomis šiuo metu esančiomis ar planuojamomis vadomis.

Reikalavimai: vizitinėms kortelėms – formatas 5×9 (cm), skelbimams – formatas A5 (pusė A4 lapo) – 14,8×21,0 (cm). Daugiau reikalavimų nėra.

Siekiame tvarkos, todėl neatitinkantys aukščiau išvardintų reikalavimų spaudiniai nebus priimami!

P. S. Turime anksčiau mums pateiktas veislynų vizitines korteles: „Auksesija“, „Balzamas“, „Basteta“, „Berenikė“, „Golden Amigos“,  „Herkus“, „Imperata“, „Kompanija“, „Kopa“, „Medžiotojų svajonė“, „Mega Oskaras“, „Nemunas“,  „Nenuoramos“,  „Prima Santolina“,  „Selenė“, „Vėjalaukė“, „Tornado Beta“, „Trio Magija“.

Taip pat veisėjų prašome paskleisti informaciją apie Vingio parke rengiamas dresūros pamokėles, jos aprašomos žemiau.

Pasiruošimas parodai/ringo dresūra

Nesinori eiti į parodą nepasitikint savo jėgomis ir tiksliai nežinant ko ten galima tikėtis todėl norime pagelbėti savo klubo nariams pasiruošti parodoms (ypatingai mažyliams).

Trys priežastys eiti pasidresuoti, nuotr. A. Žigilėjus, veislynas "Basteta"
Trys priežastys eiti pasidresuoti, nuotr. A. Žigilėjus, veislynas „Basteta“

Vilniuje, priešais pagrindinį įėjimą į Vingio parką esančioje šunų vedžiojimo aikštelėje vyks užsiėmimai, kuriuose bus aptariama parodų tvarka, šunų pristatymas ringe (statymas, bėgimas), atsakysime į visus su dresūra susijusius klausimus. Vyks vienos valandos trukmės dresūros pamokėlės. Pamokėlę sudarys: pradžioje – bendrojo paklusnumo užduotys, po to bus imituojamas ringas ir teisėjas bei mokoma kaip taisyklingai pristatyti savo šunį teisėjui – bėgimas greta ratu, pirmyn ir atgal, statymas parodine stovėsena.

Užsiėmimą ves Lietuvos retriverių mylėtojų klubo prezidiumo narės Sigita Pileckytė-Norbutienė (veislynas „Mega Oskaras“, www.oskaras.lt) ir Jonaistė Jusionytė, vieno užsiėmimo kaina 10 Lt.

Maloniai visų laukiame antradieniais ir ketvirtadieniais 19 val. Vingio parko aikštelėje.

Tai puiki proga socializuoti retriverius – tiek mažylius, tiek ir vyresnius šunis!

Vingio parko šunų vedžiojimo aikštelė
Vingio parko šunų vedžiojimo aikštelė

Dėl papildomos informacijos teiraukitės telefonu 8 674 15 025 (Jonaistė) arba el. paštu info@retriveriai.lt.