Auksaspalviai retriveriai

Garbanotieji retriveriai

Lauko bandymų apžvalgos

Lygiaplaukiai retriveriai

N. Škotijos retriveriai

Ačiū, kad esate su mumis!


Lietuviškai In English FB

CACIB spalio 24 – 25 d. parodos: „Vilniaus ruduo“ ir „Auksinė taurė“

Tarptautinės rudens parodos vyko spalio 24 ir 25 dienomis. Oras pakankamai geras ne per šalta nei šunims nei šeimininkams.

Auksaspalvių retriverių dalyvavo palyginti nedaug  24 d. –  31, 25 d. – 32 retriveriai.

Labradoro retriverių 24 d. – 27 , 25 d. – 31.

Lygiaplaukių retriverių 24 d. – 6, 25 d. – 4.

Garbanotasis retriveris tik vienas.

Pilni rezultatai:

Auksaspalviai retriveriai: 24 d., 25 d.
Labradoro retriveriai: 24d., 25 d.
Lygiaplaukiai retriveriai: 24d., 25d.

Norime padėkoti R. ir V. Bumbuliams už rezultatus ir nuotraukas bei G. Valuntaitei – Matvejevai už patikslintus parodų rezultatus (retriverių forume) ir nuotraukas! Laukiame gerų kadrų – siųskite mums ir mes atrinkę geras, kokybiškas nuotraukas jas paskelbsime!

Parodų rezultatai su nuotraukomis:

Auksaspalviai retriveriai

Mažylių klasė (patinėliai). Abi dienas CHEER’S EVARGATE GARDEN patinukas (sav. Gintarė Valuntaitė Matvejeva) buvo geriausias, gavo įvertinimus „labai perspektyvus“, palyginimuose su mažylių klasės kalyte nugalėtoja taip pat buvo geriausias (PUPPY BOB).

copy-of-benito-m437

CHEER’S EVARGATE GARDEN - gražiausias mažylių klasės patinukas, gražiausias auksaspalvis (tarp mažylių klasės patinėlių ir kalyčių) mažylis (nuotr. iš www.goldenamigos.eu)

Pereinama klasė (patinėliai). Taip pat abi dienas nepralenkiamas pereinamoje klasėje veislyno „Nenuoramos“ patinukas NENUORAMOS WINGS OF WIND. Spalio 24 d. jis gavo CAC, N ir tapo kandidatu į tarptautinius čemipnus (CACIB).

sonatospatinukaspereinamanug1

NENUORAMOS WINGS OF WIND - abi dienas pereinamoje klasėje gavo CAC (kandidatas į Lietuvos čempionus)

Atvira klasė (patinėliai). XANTHOS ARDULFE išsiskyrė savo sodria auksine spalva ir abiejose parodose atviroje klasėje užėmė pirmą vietą – gavo CAC.

Čempionų klasė (patinėliai). AMIGO MUNDY LA FRESKA – spalio 24d. čempionų klasėje buvo pirmas ir gavo CAC, spalio 25d. – buvo antras.  AL CAPONE BY SAKURA spalio 25 d. čempionų klasėje gavo CAC, tapo kandidatu į tarptautinius čempionus (CACIB) ir geriausu veislės atstovu (BOB).

copy-of-amigo-p-294

AMIGO MUNDY LA FRESKA - spalio 24 d. - čempionų klasėje 1 vieta (CAC) (nuotr. iš www.goldenamigos.eu)

Al Capone By Sakura - CAC, CACIB, N, BOB, BIG‐1, BIS‐3

Al Capone By Sakura - CAC, CACIB, N, BOB, BIG‐1, BIS‐3 (nuotr. Stanislaw Lech)

Mažylių klasė (kalytės). Spalio 24 d. geriausia kalyte tapo VUOKKOSEN PEARLY MOON, o spalio 25 d. Citronella Made Prima Santolina.

Jaunimo klasė (kalytės).Jaunimo nugalėtoja ir geriausia veislės jaunimo atstove spalio 25d. tapo INTENCJA LUKRECJA iš Lenkijos.

Pereinama klasė (kalytės). Pereinamoje klasėje ir spalio 24, ir spalio 25 dienomis CAC gavo kalytė –  NENUORAMOS WINGS OF DREAM iš veislyno „Nenuoramos“. Taip pat spalio 25 d. ji tapo parodos nugalėtoja (N) ir kanidate į tarptautinius čempionus (CACIB).

NENUORAMOS WINGS OF DREAM - 2xCAC

NENUORAMOS WINGS OF DREAM - 2xCAC

Atvira klasė (kalytės). Spalio 24 d. atviroje klasėje pirma buvo ir gavo CAC RAINY SKY AV VERVIK, iš veislyno „Herkus“, o spalio 25 d. kandidate į šalies čempionus tapo NENUORAMOS MAGIC MACOTA.

NENUORAMOS MAGIC MACOTA - CAC

NENUORAMOS MAGIC MACOTA - CAC

Čempionų klasė (kalytės). Čempionų klasėje spalio 25 d. pirmą vietą užėmė ELEVEN’S DIDI BY PRIMA SANTOLINA.

Veteranų klasė (kalytės). Abi dienas Veteranų nugalėtoja (VET.N, VET. BOB) tapo RUBY TUESDAY OLIGARCHIA.

ruby-ruduo-1024x689

VET. N. RUBY TUESDAY OLIGARCHIA (nuotr. Stasys Barauskas)

Labradoro retriveriai

Už rezultatus ir nuotraukas dėkojame R. ir V. Bumbuliams, veislynas „Okeanas“.

Jaunimo klasė (patinėliai). Geriausias Jaunimo patinėlis užėmęs pirmą vietą ir gavęs JN spalio 24d. buvo Banner’s Epoch Jasper , o spalio 25d. Dakas Čiurlys.

Atvira klasė (patinėliai). Spalio 24d. Nenuoramos Vulcano atviroje klasėje buvo geriausias ir gavo CAC, tapo parodos nugalėtoju (N) bei kandidatu į tarptautinius čempionus (CACIB), o spalio 25 d. atviroje klasėje geriausias buvo Guideline’s Tiranti Solid iš veislyno „Okeanas“.

Nenuoramos Vulcano - CAC, N, CACIB

Nenuoramos Vulcano - CAC, N, CACIB, nuotr. www.nenuoramos.com 10.24

Guideline's Tiranti Solid - CAC, 10.25

Guideline's Tiranti Solid - CAC, 10.25

Čempionų klasė (patinėliai). Spalio 24 d. patinėlis iš veislyno „Kompanija“ Liquido Rio Kompanija iškovojo pirmą vietą čempionų klasėje, gavo CAC ir rezervinį kandidatą į Tarptautinius čempionus ( R. CACIB). Spalio 25d.  tapo geriausiu patinėliu čempionų klasėje, gavo CAC, N, CACIB titulus! Palyginime su geriausią veislės kale – Strongline’s KISS KISS  dėl BOB titulo, iškovojo pirmą vietą ir tapo geriausiu veislės atstovu (BOB)!

Liquido Rio Kompanija - CAC, CACIB, BOB

Liquido Rio Kompanija - CAC, CACIB, N, BOB

Jaunimo klasė (kalytės). Spalio 24d. jaunimo klasėje JN gavo kalytė Acapulco Trio Magija.

Acapulco Trio Magija - JN, 10.24

Acapulco Trio Magija - JN, 10.24, nuotr. iš www.trio-kennel.lt

Pereinama klasė (kalytės). Geriausiai parodoje pasirodė veislyno „Okeanas“ kalytė Kanga Gorska Fantazja (OKi) – spalio 24d. buvo pirma pereinamoje klasėje ir gavo CAC, tapo kandidate į tarptautinius čempionus ir gavo CACIB, laimėjo parodą (N) ir tapo geriausia veislės atstove (BOB)! Spalio 25d. – taip pat perinamoje klasėje užėmė pirmą vietą ir gavo CAC bei r. CACIB.

Kanga GORSKA FANTAZJA - CAC, CACIB, N, BOB

Kanga GORSKA FANTAZJA - CAC, CACIB, N, BOB

Čempionų klasė (kalytės). Čempionų klsėje spalio 25d. pirmą vietą užėmė Strongline’s KISS KISS bei tao kandidate į tarptautinius čempionus (CACIB).

kiss_kiss

Strongline's KISS KISS - CAC, N, CACIB 10.25

Daugiau parodų nuotraukų: