Auksaspalviai retriveriai

Garbanotieji retriveriai

Lauko bandymų apžvalgos

Lygiaplaukiai retriveriai

N. Škotijos retriveriai

Ačiū, kad esate su mumis!


Lietuviškai In English FB

Dresūros pamokėlės Vingio parke

Norime priminti, kad šeštadieniais ir sekmadieniais 11:00 aikštelėje prie Vingio parko organizuojame dresūros užsiėmimus retriveriams.

Pasiruošimas parodai/ringo dresūra

Nesinori eiti į parodą nepasitikint savo jėgomis ir tiksliai nežinant ko ten galima tikėtis todėl norime pagelbėti savo klubo nariams pasiruošti parodoms (ypatingai mažyliams).Trys priežastys eiti pasidresuoti, nuotr. A. Žigilėjus, veislynas   "Basteta"

Vilniuje, priešais pagrindinį įėjimą į Vingio parką esančioje šunų vedžiojimo aikštelėje vyks užsiėmimai, kuriuose bus aptariama parodų tvarka, šunų pristatymas ringe (statymas, bėgimas), atsakysime į visus su dresūra susijusius klausimus. Vyks vienos valandos trukmės dresūros pamokėlės. Pamokėlę sudarys: pradžioje – bendrojo paklusnumo užduotys, po to bus imituojamas ringas ir teisėjas bei mokoma kaip taisyklingai pristatyti savo šunį teisėjui – bėgimas greta ratu, pirmyn ir atgal, statymas parodine stovėsena.

Užsiėmimus veda Lietuvos retriverių mylėtojų klubo prezidiumo narės Sigita Pileckytė-Norbutienė (veislynas „Mega Oskaras“, www.oskaras.lt), Milda Žigilėjienė (veislynas „Basteta“, www.retriveris.lt) ir Jonaistė Jusionytė. Taip pat sutiko padėti  LRMK narė Dovilė Andrijauskaitė, profesionali šunų vedlė,  ji specializuojasi būtent retriverių veislėse, tobulinosi pas tarptautinio lygio šunų vedlį iš Švedijos Marc Linner bei profesionalų vedlį, tarptautinės kategorijos teisėją, veisėją –  Gerard O’Shea ir kitur. Dovilė  ne tik reprezentavo šunis garsiausiems Lietuvos retriverių veislynams (Nenuoramos,  Gilija, Prima Santolina, Herkus, Oskaras), bet ir žymiems Skandinavų veislynams tarptautinėse ir pasaulinėse parodose.

Prieš  „Retriverių paklusnumo ir žaisliukų nešimo varžybas“ papildomai užsiimsime su visais norinčiais sudalyvauti ir treniruosimės pagal visus nurodytus pratimus. Instruktuos – Milda Žigilėjienė, veislynas „Basteta„.

Daugiau akimirkų iš mūsų treniruočių čia.

Maloniai visų laukiame savaitgaliais Vingio parko aikštelėje.

Tai puiki proga socializuoti retriverius – tiek mažylius, tiek ir vyresnius šunis!

Vingio parko šunų vedžiojimo aikštelė

 

Dėl papildomos informacijos teiraukitės telefonu 8 674 15 025 (Jonaistė) arba el. paštu info@retriveriai.lt.

Laukiame visų norinčių!