Auksaspalviai retriveriai

Garbanotieji retriveriai

Lauko bandymų apžvalgos

Lygiaplaukiai retriveriai

N. Škotijos retriveriai

Ačiū, kad esate su mumis!


Lietuviškai In English FB

SKIRKITE 2 PROC. PAJAMŲ MOKESČIO


Nuoširdžiai dėkojame visiems, praėjusiais metais parėmusiems Lietuvos retriverių mylėtojų klubą ir skyrusiems 2 procentus pajamų mokesčio. Pasinaudokite šia galimybe ir šiais metais. Jūs galite paskirti mums 2 proc. savo pajamų mokesčio, sumokėto ankstesniais metais.

Kviečiame 2% skirti mums! Surinktos lėšos bus tikslingai panaudotos organizacijos plėtrai, naujos įrangos įsigijimui, reprezentacinių leidinių retriverių veislių populiarinimui. Iš anksto dėkojame kiekvienam, skyrusiam šią labai svarbią paramą LRMK. Kaip tai padaryti 2018 metais:

1. Prisijunkite prie Jūsų elektroninės bankininkystės tiesiogiai per banką, arba per Elektroninio deklaravimo sistemos svetainę >>
2. Pasirinkti e-deklaravimą, tuomet Jus iš karto nukreips į Elektroninio deklaravimo sistemą (EDS), kurioje jau būsite registruotas (duomenys iš banko)
3. Pasirinkite formą „Pildyti portale“
4. Iš pateikto formų/dokumentų sąrašo Jums reikia surasti FR0512 formą (Prašymas pervesti iki 2 procentų pajamų mokesčio sumos Lietuvos vienetams, pagal Lietuvos respublikos labdaros ir paramos įstatymą turintiems teisę gauti paramą, Lietuvos retriverių mylėtojų klubas, kodas 191983757)
5. Užpildyti ir pateikti

Dėkojame už Jūsų paramą.